Tillbaka på BB 

Två dagar hann vi vara hemma. Vi kom hem torsdag och på fredagnatt fick jag en väldig frossa. Kände mig lite piggare efter en dusch på lördagmorgon och vi hade en vanlig dag med promenad osv. Men jag fick så bedrövligt ont i magen ibland. Det kom och gick lite, men ju längre dagen gick desto tätare ont fick jag. Smärtorna höll i sig mer och mer och gjorde ondare och ondare. Blev trött och frusen, och så fick jag en himla huvudvärk. På natten vaknade jag med hög feber och en rejäl frossa. Jag skakade så Henrik fick hålla i mig. Magen gjorde rejält ont och jag satt i duschen och försökte få upp värmen.

Efter några om och men ringde jag till slut eftervårdsmottagningen i Karlstad och det slutade med att vi fick söka akut i Karlstad. En timmes bilresa med frossa, migrän och jätteont i magen var inte kul…

Efter att vi suttit och väntat länge på akutmottagningen blev jag till slut ivägrullad på en säng till EVM, och hade turen att träffa samma barnmorska som förlöste mig. Fick hjälp av henne och sen fick jag träffa en läkare på förlossningen. Det visade sig att jag fått en livmoderinfektion. En komplikation som ibland uppstår efter förlossningen. Inte en vanlig komplikation, men det händer. I mitt fall verkade det ha berott på att en bit av moderkakan blev kvar efter förlossningen.

Vi blev inlagda på BB och jag fick antibiotika via dropp. Som tur var fick vi ett eget rum, så vi hade egen toa och dusch, plus att Henrik kunde vara med oss hela tiden och han fick till och med egen säng!

Idag är det tisdag så jag är mycket piggare, även om jag fortfarande är matt och sliten. Men febern har lugnat sig och migränen är borta, så jag mår ju som en prinsessa i jämförelse med i söndags och igår :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>