Min husse! 

Idag var vi ute på golfbanan, jag Henrik Harry och Flexi. Först tog vi en promenad, Flexi fick springa lös och härja av sig lite energi. Sen ställde vi oss i solväggen och tittade när Henrik tränade lite. Flexi, bollgalen som hon är, har tyckt att det är jättejobbigt att vara med på golfbanan och se n’r både golfbollar och tuvor far iväg, och hon inte får springa efter. Hon har varit stressad och pipit en hel del. Men efter mycket träning så låg hon idag lös, lugnt och rofyllt – och bara tittade när Henrik slog iväg bollarna. Inte ett gny, inte en stress, inte ett pip. Så underbart!

 

Hon fick även i uppgift att bära korgen åt Husse, den man fyller i bollar i :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>