Att fota barn, vs att fota hund Att fota barn och djur är ju absolut det roligaste som finns. Bilderna blir ärligare tycker jag än när man fotar vuxna. Det blir en större verklighet i bilden och man kan, om man har tur, fånga den där typiska blicken, glimten i ögat eller det busiga leendet. 

Men att fota barn och djur är ju förstås också svårare på ett sätt än att fota vuxna som man lättare kan dirigera och styra. Man får ha mer tålamod helt enkelt. Som tur är har jag tålamod så det både räcker och blir över ;) 

Jag fotar Harry varje dag såklart. De första dagarna gjorde jag inte det. Det var inte lika viktigt som att bara ligga och titta, känna och lukta på honom. Jag tänkte inte ens på kameran, utan jag ville bara suga in varenda detalj av honom i minnet. Alltså, några bilder finns det – framförallt med mobilen, men inte alls i samma utsträckning som när vi väl kom hem från BB. Andra gången. 

Att fota barn och fota hundar är det roligaste fota. Men svårt! Dka bli spännande att se hur det går den dagen jag ska fota hundarna tillsammans med Harry! Då är det mycket att hålla koll på :) o hundarna är ju faktiskt lite lättare att dirigera än Harry ;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>