Lydnadstävlingen igår – så nöjd!

Ja, igår gick hon verkligen kanon lilla Flexan, så stolt över mattes lilla pärla!

Hade bara inte jag gjort fel.. gaaaah, åh det grämer mig så! Ja kolla poängen:

Plats 10 p
Tandvisning 10 p
Linförighet 8,5 p
Läggande 9,5 p
Inkallning 9 p
Ställande 0 p
Apportering 9 p
Hopp över hinder 10 p
Helhet 9 p

Summa 158 p.

Okej. Linförigheten, ja den är jag själv inte nöjd med och i ärlighetens namn tycker jag kanske att vi fick lite väl bra betalt där, men domaren var ju rättvis och dömde alla lika så det var ju inte bara jag. Resten av momenten gjorde hon SUPER och där fick vi ju bra betalt också! :) :)

MEN. Ställandet. Ställandet som hon kan SÅÅÅÅ bra! Vårt skrytmoment, för hon gör det så himla snyggt! Jorå, men inte om matte säger fel! Jag sa ”stå” på samma sätt som jag säger ”ligg”, så Flexan la sig, såklart. Gaaah! Dumma mig. NU tänker jag va KAXIG nog att säga att om jag hade sagt det rätt, så hade Flexi fått en 10 på ställandet, vilket hade fått oss att landa på 188 p! Jaja, nu gjorde vi inte det och det var jag som gjorde bort oss. Men men, sånt är livet. Vi tar nya tag nästa helg!

Hur som haver så är jag så otroligt nöjd med övriga poäng! ÅH vilken duktig tjej jag har! Tävlingen är filmad, jag lägger upp ikväll.

14 reaktion på “Lydnadstävlingen igår – så nöjd!

 1. Synd på ställandet, men snyggt jobbat med övriga moment :)

  Jäkla kul att se hennes MH. Skiljer sig lite i attityd mot de golden jag var och såg ;) Ännu ett bevis på att du har en himla härlig hund.
  Nu blev jag med sugen på att ta siluettbilder i solnedgång…med fullt batteri ;)

 2. Åh så rackarns synd att ni inte klarade det, men det såg ju ut att vara jättefina poäng ändå! :) Nästa gång så ska du se!:)
  Det är lite som för Baloo och mig igår på tävlingen.. Hade vi fått en 5:a eller mer på läggandet hade vi fått ett 1:a pris.
  Jag tänkte, du som är så duktig på lydnad kanske orkar kolla på min blogg, jag har några frågor i det översta inlägget som jag funderar över :P

 3. Men åh så retligt med 2 poäng från 1:a priset!

  Bädden är köpt på Hööks, tror den går att beställa på deras hemsida om du inte har en butik i närheten. Finns i rött och blått. Överdraget går att ta av och tvätta, så himla bra :)

 4. Tack så jättemycket för svaret! Nu fick jag lite saker uträtt, känns skönt :) Ang tandvisningen så kan det hända att jag tog i han, hehe ;)

  Ang Dk så hade jag faktiskt ingen aning om den skillnaden, men om jag hade sagt först ”ligg” och sett att han inte lägger sig, hade jag fått visa med handen sedan då? Eller gäller Dk bara om man gör sakerna samtidigt?

  Jo jag har märkt att domarna dömer väldigt olika.. Som du sa ”en liten vetenskap att tävla” är det allt! :)

  Kram!

 5. This genus includes wide 500 species. All but all of them are growing in Cardinal America. Most of the species may also put an end to down and in a very well-lit greenhouses with non-radical temperature. In winter, when the informer is resting, it is necessary to provide a unabashed temperature.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>