Lydnadsväst: Hurtta Vs. Arrak?

Jag är i behov av en ny träningsväst! Jag har en Arrak sen tidigare, den i tyg. Nu funderar jag på att köpa en av dessa tre:

1. Arrak – den mer prassliga varianten. Den är något bättre i passform än den i tyg vad jag förstått.

2. Hurtta Motivation – snygg och praktisk väst.

3. Hurtta – Lifeguardväst. Finns i både ROSA och ORANGE som jag verkligen gillar ;) Det praktiska med den här är ju att den fungerar som reflexväst, vilket man ändå behöver dra på sig när man är ute och går/tränar/cyklar om eftermiddagar/kvällar. Två i en! Det enda negativa med den är att det verkar vara mycekt mindre fickor :(

Vilken tycker ni? Alla ligger ju ungefär i samma prisklass, 800-900 kr tror jag.

11 reaktion på “Lydnadsväst: Hurtta Vs. Arrak?

 1. Vår klubb köpte Hurtta Motivation. Jag gillar den :) Den har bra fickor (det var främst ryggfickan vi var ute efter när vi valde modell) och så tycker jag om att den är liiiiite modell längre, eftersom jag själv är rätt lång så jag hatar när det blir för kort. Själv lite sugen på en reflexväst också (fast jag eg inte har råd) bara för att den är så snygg. Men har den verkligen så mycket färre fickor?? Arrakvästen har jag ingen koll på alls..

  Sv: boken heter ”baka eget hundgodis”

 2. Jag har Hurttas Lydnadsväst och jag fullkomligt ÄLSKAR den!! Kan inte träna utan den :) Den har allt en väst behöver, samt att den är snygg och sitter bra.

 3. Jag har ingen av västarna men är väldigt sugen på den rosa lifeguard västen, har en träningskompis som har lydnadsvästen och fickan vid ryggen verkar väldigt praktisk!

 4. Jag har både lydnad och lifeuard västen! Älskar dem båda men tycker att Lifeguard är lättare att springa med för den är mjukare! : ) Sen är de väldigt stora i storlekarna :P

 5. Jag har normalt small men har xs på båda mina! De är faktiskt riktigt stora i storlekarna. Vad jag vet så burkar man ta en storlek mindre på deras produkter Hurrtas.. : )

 6. Jag har Hurrta Motivation & är HELNÖJD :D

  Den har mycket fler och bättre fickor än Lifeguardvästen (som jag också tittade på).. Sitter bra och är väldigt bekväm. Jag har på mig den jämt, promenad eller träning!!!
  Plus att priset är lite mer humant också hahah ;)

 7. Har båda gillar arrak bättre (har givetvis ryggficka ) hurttas dragkedjor har en tendens att gå sönder :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>