Rockruset2014

ROCKRUSET2014 – I år kan du vara med där du bor! 

Pga graviditet mm har jag valt att inte anordna Rockruset i år. MEN, som ni vet brinner jag för att hjälpa djuren och WSPA, så i år testar vi ett annat slags Rockrus!

Rockruset 2012 och 2013 samlade Rockruset in 9000 kr till WSPA, som jobbar för att hjälpa djur i hela världen. Läs gärna om Rockruset tidigare år, här: http://rocktassar.se/?page_id=8174

I år kan ALLA vara med, oavsett var du befinner dig! Årets Rockrus går av stapeln lördagen den 22 november, DÄR DU BOR. Ta med hunden ut (eller låna grannens), och gå en promenad på minst 2,5 km och skänk därefter en valfri summa till WSPA.
På ett vanligt Rockrus kostar det 100 kr att vara med varav 80 kr skänks direkt till WSPA. Hur man kan skänka hittar du längst ner i inlägget.

I år är det alltså inte ett ordnat event i Arvika med tipspromenad och medlajer, utan i år kan ALLA vara med på Rockruset var man än befinner sig. Men en vinst kommer att lottas ut bland alla deltagare, som skickas per post!

Samla gänget, ring en kompis, ta med sambon – eller gå i lugn och ro i sällskap med din hund, och skänk en valfri slant till WSPA – så är du med och stödjer WSPA´s viktiga arbete.

För att ha lite koll på hur väl detta både sprider sig och tas an, ta gärna ett foto på er promenad och ladda upp på Rockruset2014´s sida! Av alla foton som läggs upp i gruppen kommer jag att lotta fram en vinnare, som får ett paket hemskickat till sig. 

Oavsett om du har möjlighet att vara med eller inte, så blir jag underbart glad om du kan hjälpa till med att DELA vår status! Ju fler delningar vi får, desto större chans att Rockruset 2014 sprider sig och vi får fler deltagare över landet!

Hur man kan skänka pengar till WSPA
Valfri summa till WSPAá PlusGiro-konto: 90 01 74-4
Gör gärna er donation under ”Rockruset2014″

World Animal Protection har 90-konto och vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.
Läs mer om att skänka pengar till WSPA här: http://www.worldanimalprotection.se/ge_ett_bidrag/default.aspx

Jag hoppas att flera nappar på Rockruset2014 och vill vara med! Även om du inte kan vara med – snälla hjälp oss att dela sidan och statusen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>